Website Update!

Dat werd wel weer een tijd, een update!

Rug

Het einde van het schaatsseizoen zat er een stijgende lijn in het herstel van mijn rug. De wedstrijden en resultaten werden beter, maar doordat ik teveel heb moeten missen in het begin van de winter niet de stappen kunnen maken die ik graag had gemaakt.
Nu ik samen met mijn fysio alles op orde heb in mijn rug, ga ik met veel vertrouwen deze zomer in.

Rust

Maart stond in het teken van rust. Omdat ik het einde van de winter weer beter ging schaatsen had ik eigenlijk nog helemaal geen zin in rust, maar het is natuurlijk noodzakelijk. Ik heb van 10 Maart tot 1 April volledige rust gehouden. Ook ben ik lekker een weekendje weggeweest naar Londen.

Londen

Start zomer

In April ben ik weer begonnen met hardlopen en wielrennen. Begin Mei begon het trainen volgens schema en van gemiddeld 10 keer per week weer. Ik wil deze zomer iets meer op de fiets trainen dan vorige zomer, en met de afgelopen 2 weekeinden met ritjes van 160km en 175km begint dat goed te lukken. Ook zijn de sprong en krachttrainingen die de eerste keren zorgen voor flink wat spierpijn alweer achter de rug.

LM

Ploeg

Binnen het Gewest NH-U is flink wat veranderd na het vertrekken van veel ploeggenoten en onze trainer Milan. Afgelopen 2 maanden was dan ook erg onzeker. Vorige week heb ik samen met Maico de keuze gemaakt om in het gewest te blijven met Flip van der Hoek als onze trainer, en onze oude trainer Milan verzorgd de schema’s. Hierdoor kan het traject waarvoor ik vorig jaar heb gekozen, voornamelijk op trainingstechnisch gebied, doorzetten en alsnog de stappen proberen te maken die ik afgelopen winter niet heb kunnen maken. Ik had graag een grotere ploeg om mij heen gehad, maar je moet roeien met de riemen die je hebt! Ook was het financieel niet mogelijk om ons aan te sluiten bij een andere ploegen die wel snelle en goede trainingsgenoten hebben. Op het ijs hoop ik samen met Maico nog het een en ander met andere ploegen te combineren zodat wij niet altijd alleen hoeven te trainen.

Voor nu is het even lekker om eindelijk wat duidelijkheid te hebben, en ben ik weer flink gemotiveerd om een goede zomer te draaien!

Financieel

Financieel zijn wij door de kleine omvang van de ploeg er flink op achteruit gegaan. Hierdoor ben ik persoonlijk en zijn Maico & ik samen, druk opzoek naar sponsoren. Mocht je mij of ons willen ondersteunen of contacten hebben laat het mij dan weten!
De “club van” heeft vorig jaar ook meer opgeleverd dan ik van te voren had gedacht, dus “alle kleine beetjes helpen”!!

Groetjes,
Jeffrey

Contact

Tel: 0621200495
Email: jefjeffrey@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s