Sponsoren

Aalberts Bouw

logo-bouwbedrijf-aalberts

Aalberts Bouw is een bouwbedrijf in Loosdrecht. Sinds de zomer van 2014 ben ik hier werkzaam voor de stages van mijn opleiding. De samenwerking met Aalberts Bouw is heel erg goed en op die manier kan ik ook nog blijven schaatsen naast mijn studie. Daarnaast ondersteund Aalberts Bouw mij ook financieel voor mijn sport, dit helpt mij ontzettend om de gestelde doelen te behalen.

Hieronder een stukje over Aalberts Bouw:

“Aalberts denkt, bouwt en onderhoudt. De toegevoegde waarde daarvan vindt u terug in onze concepten, in de helpende hand die wij u in alle fasen van het proces reiken en natuurlijk in onze output. Wij zijn een transparante en moderne organisatie die de lijnen kort houdt en daardoor in staat is om grote en grootse prestaties te leveren. Dat doen wij voor een keur aan opdrachtgevers, variërend van ontwikkelaars, woningcorporaties, bedrijven, zorginstellingen, beleggers, overheden en particulieren.

Onze focus ligt op de mens. Op wonen, werken en comfort. Maar ook op kostenbeheersing, energiebesparing en duurzaamheid. En natuurlijk op samenwerking. Want alleen daardoor en door partijen met elkaar te verbinden worden projecten haalbaar. En kunnen wij een proces in gang zetten dat een resultaat oplevert dat voldoet aan alle verwachtingen.

In onze werkwijze staat één ding centraal: ontzorging. Daarbij draait veel – zo niet alles – om procesbeheersing en procesharmonisatie. Door al vroeg in het proces in te stappen kunnen wij u op basis van onze kennis en ervaring met ontwerp, ontwikkeling, realisatie en beheer behoeden voor onnodige kosten en efficiency waarborgen. Wij zijn er op ingericht om alle fasen geïntegreerd te managen en uit te voeren. Daarbij stellen we ons uiteraard 100% budgetverantwoordelijk op zodat u verzekerd bent van een vloeiend en vlekkeloos bouwproces. ”

Voor meer informatie of gewoon nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op de website: http://www.aalbertsbouw.nl
Je kunt mij natuurlijk ook altijd mailen voor meer informatie: jc.vannorden@aalbertsbouw.nl

Hoek en Blok

 

Logo_Hoek_en_Blok

 

 

 

Hoek en Blok heeft besloten om naast mijn ploeggenoot Maico Voets ook mij te willen sponsoren door middel van een financiële bijdrage. In ruil daarvoor zal er komend winterseizoen het logo van Hoek en blok op mijn rechter borst te vinden zijn.

Onderstaand een stukje waar Hoek en Blok voor staat.

Hoek en Blok
Bij Hoek en Blok werken we voor ondernemers. Met ruim 90 specialisten 
op het gebied van accountancy, belastingen, juridische aangelegenheden en personeels- en loonzaken.

Met enkele of met honderden medewerkers: een ondernemer heeft veel aan zijn hoofd. Wij weten dat als geen ander. Al ruim 20 jaar staan we ondernemers en hun bedrijven terzijde. Met raad en daad op de hierboven genoemde specialistische gebieden waar wij de kennis van in huis hebben. Voor ondernemers geldt dat de ene activiteit vaak inhaakt op de andere. De alles-onder-één-dakformule van Hoek en Blok garandeert korte lijnen.

Ik wil Hoek en Blok graag bedanken voor hun steun en het in mij gestelde vertrouwen!

Ben jij nieuwsgierig of wil je gewoon meer weten? Neem dan een kijkje op de website van Hoek en Blok: http://www.hoekenblok.nl/

Hogeschool Utrecht

Momenteel ben ik nog bezig met mijn 3e studiejaar Bouwkunde aan de Hogeschool Utrecht. De combinatie topsport en topstudie is een enorme uitdaging waarin de Hogeschool Utrecht mij graag wil ondersteunen. Binnen deze opleiding heb ik de zogenaamde ’topsport-status’ verkregen om het studeren en topsport te kunnen combineren. Dankzij deze status kan ik me optimaal op het schaatsen richten en ondertussen een HBO-diploma halen!

Met haar 40.000 studenten, 6 faculteiten en meer dan 45 HBO opleidingen is de HU één van de grootste hogescholen van Nederland.

Kijk ook eens op www.hu.nl en vind de opleiding die bij jou past!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s